top of page

Projectmanagement, planvoorbereiding en freelancen

Naast particulieren opdrachtgevers begeeft AMS Bouwbegeleiding zich ook op de zakelijke markt. Van (her)ontwikkeling tot uitvoering en nazorg, voor zakelijke opdrachtgevers, projectontwikkelaars en (ontwikkelende) aannemers.

 

AMS Bouwbegeleiding pakt als planvoorbereider of projectmanager projecten op vanaf de ontwikkelfase op SO/VO tot en met het UO. Dit kunnen nieuwbouw, restauratie of renovatie projecten zijn. Ontwerpteams worden samengesteld en het project wordt door een goede en open samenwerking, strakke planning en uitgewerkte stukken van de verschillende disciplines naar een volgende fase gebracht. AMS Bouwbegeleiding fungeert als spil in het web, die van alle facetten van het project op de hoogte is. Onzekerheden, risico’s en technische haalbaarheid worden getoetst en tegen het licht gehouden en zoveel mogelijk naar ieders wel bevinden verwerkt in het project. Ook de budgetten en ramingen worden ingevuld en geoptimaliseerd of alternatieven voor gezocht als dat nodig is. Bij groot deel van de besluiten wordt naar een duurzamer alternatief gezocht. AMS Bouwbegeleiding heeft ervaring met FSC, BREEAM en GPR toetsingen. AMS Bouwbegeleiding ondersteunt de architect bij de aanvragen voor de (omgevings-) vergunningen. Tevens begeleidt AMS Bouwbegeleiding de selectie voor bouwteams of de aanbestedingen voor de uitvoerende partijen.

 

Gelijktijdig met de uitwerking naar werktekeningenniveau kan ondersteuning geboden worden bij het opstellen van verkoop/huurders stukken voor de makelaars. En ten tijden van interesse vanuit kopers en/of huurders kan AMS Bouwbegeleiding de vragen beantwoorden en eventuele wijzigingen door (laten) rekenen.

 

Tijdens de uitvoering kan AMS Bouwbegeleiding de bouwdirectie rol namens de opdrachtgever vervullen. Planning, kosten en kwaliteit zijn belangrijke onderdelen om de uitvoering in goede banen te leiden. Maar een goede en open sfeer op de werkvloer en in de keet is minstens zo belangrijk voor het slagen van een goed verlopen bouwproces.

 

AMS Bouwbegeleiding kan samen de opdrachtgever een op de behoefte afgestemd, meerjaren onderhoudsplan opstellen, inclusief jaarlijkse opnamen, rapportages en plannen maken voor de korte en langere termijn.

Tevens kan AMS Bouwbegeleiding als freelancer het uitvoeringsteam ondersteunen in de project/ werkvoorbereiding bij projecten met name in de restauratie/renovatie.

ZHluYW1pYy9tZWRpYS82NS9pbWFnZXMvdGhlbWEv
bottom of page