top of page

Bij BAM Utiliteitsbouw heb ik tevens de functie Technische Ontwikkelaar Duurzaamheid bekleed. Daar heb ik ervaring op gedaan in de duurzame toepassingen in de bouw, installaties en op de bouwplaats. Ik heb kennis opgedaan met LEED, BREEAM, FSC en GPR labels. In mijn verdere bouwkundige carrière heb ik van die opgedane kennis veel profijt van gehad.

Over mij & mijn ervaring

Ik ben Annemarie Struik en ik heb in 2015 AMS Bouwbegeleiding opgericht. 

Ik ben in 2001 afgestudeerd aan de HTS Bouwkunde afstudeerrichting architectuur in Groningen. Daarna ben ik aan de slag gegaan als projectvoorbereider bij Schakel & Schrale, restauratie-aannemer, toen nog onder de vlag van HBG later overgenomen door de BAM.

In jaren 2001 - 2007 en 2011 - 2015 heb ik bij Schakel & Schrale ontzettend veel ervaring opgedaan in de ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering van restauratie en renovatie projecten. Ik heb aan de meest prachtige gebouwen mogen werken. Hieronder een kleine selectie van  de gebouwen waar ik heb mogen werken, ik ben daar nog steeds trots op!

IMG_2447.JPG

Na 6 jaar Schakel & Schrale kon ik bij dezelfde werkgever (BAM Utiliteitsbouw) aan de slag als Technisch Ontwikkelaar. In deze functie stuurde ik projectteams die projecten/tenders in het voortraject (SO/VO/DO-fasen) verder uit ontwikkelen (kosten-, plannings-, en uitvoeringstechnisch) ter voorbereiding van aanbesteding, bouwteam of uitvoering. Ook daar mocht ik aan mooie projecten welke al dan niet in opdracht/uitvoering zijn gegaan.

bottom of page